95%

Slagings-percentage

36

Cursisten per cursus

25

Instructeurs per cursus

250+

geslaagden per jaar

1250

excl. BTW

Met een 24-uurs racecursus je licentie halen

Bij Dutch Race Driver Academy hoeft een racecursus geen droom te blijven. In 24 uur leren we jou alles wat je moet weten en kunnen. 95% van de deelnemers slaagt voor de felbegeerde KNAF racelicentie. Waar wacht je nog op?

De cursisten melden zich voor de racecursus van de Dutch Race Driver Academy op CM.com Circuit Zandvoort. Ruim 24 uur later is het eigenlijk altijd feest: (bijna) elke deelnemer is geslaagd voor het KNAF praktijk- en theorie-examen. De cursisten hebben geleerd, geoefend, gezweet en zeker ook genoten. Per jaar beleven ruim 250 deelnemers onvergetelijke momenten.

Racelicentie halen

Het ‘geheim’ van DRDA is de intensieve begeleiding van onze ervaren coureur-instructeurs. Onder leiding van Danny van Dongen en zijn ervaren team zorgen 20 instructeurs ervoor dat de maximaal 30 cursisten de kunst van het racen leren. Geen wachttijden, wél efficiënt race-onderwijs.

Racen leer je in de praktijk, daarom staat de cursus vooral in het teken van circuitoefeningen. In 24 uur krijg je ook theorieles en je ondergaat een medische keuring. Dan ben je klaar om je race licentie te halen.

€ 1250,-

Deelname aan de racecursus kost 1250 euro excl. BTW. Dat is inclusief alle maaltijden. Heb je zelf geen geschikte auto om de cursus mee te volgen? Geen probleem, die kun bij ons huren.

Zelf racen

Ondernemers en managers met een race licentie op zak kunnen bij de Dutch Race Driver Business Club circa tien keer per jaar deelnemen aan leuke, leerzame circuitsessies. Bovendien: netwerken kan ook in een raceoverall.

De Dutch Race Driver Organisation is een raceserie die is samen te vatten als laagdrempelig, betaalbaar, competitief en gezellig. Kom een keer kennismaken! Iedereen is welkom.


Globale programma-onderdelen

Begeleiding

Per cursus zijn er 20 coureurs / instructeurs die je begeleiden

Circuittraining

Uitgebreide briefing baankennis door instructeurs

Theorieles

Inns & outs van de regels op en langs de baan

Praktijkles

Met de racewagen de theorie in praktijk brengen op de baan

Lunch

Verzorgde lunch met de medecursisten en instructeurs

Wagenbeheersing

Verschillende soorten voertuigbeheersings techniek

Advies & coaching

Advies en begeleiding voor vervolgtraject in de autoracerij

Examens

Intensieve kwaliteitstoets met slagingspercentage van 95%