95%

Slagings-percentage

36

Cursisten per cursus

25

Instructeurs per cursus

250+

geslaagden per jaar

1499

excl. BTW

Racelicentie verlengen?!

Aan het einde van ieder kalenderjaar verloopt uw racelicentie, laat deze niet verlopen! Om uw licentie te behouden moet u deze ieder kalenderjaar opnieuw verlengen bij de KNAF. Dit kunt u regelen via uw account “MIJN KNAF”.

U dient hiervoor jaarlijks een medisch keuring te ondergaan en deze te uploaden in uw account bij de KNAF. Vervolgens betaalt u de jaarlijkse contributie en krijgt u de licentie thuis gestuurd.

Om het verlengen van uw licentie zo plezierig mogelijk te laten verlopen, organiseert Dutch Race Driver Academy  in december en januari 'Scheuren & Keuren'!

Wij bieden u de mogelijkheid om in actie te komen op Circuit Zandvoort. De KNAF-keuringsarts is aanwezig om u tussen het rijden door medisch te keuren. 

Het tarief voor de medische keuring, administratieve afhandeling en twee uur circuitrijden bedraagt € 299,00 exclusief BTW. Wilt u aan twee sessies deelnemen? Dan bedragen de kosten € 499,00 exclusief BTW. Drie sessies kosten € 649 ex BTW en voor de hele dag betaal je € 749 ex BTW.

U kunt desgewenst een geschikte auto huren. Tevens zijn er ervaren coureurs beschikbaar voor instructie.

Verleng datums