95%

Slagings-percentage

36

Cursisten per cursus

25

Instructeurs per cursus

250+

geslaagden per jaar

1150

excl. BTW

Private coaching, de weg naar de top

Private coaching kan voor een coureur het verschil betekenen tussen een bijrol als vrij anonieme deelnemer en een hoofdrol op het erepodium. De instructeurs van de DRDA helpen je die laatste (tienden van een) seconde te vinden en ook op andere gebieden een betere coureur te worden.

De instructeurs van de DRDA weten waar ze het over hebben. Ze hebben zelf races gewonnen en titels op hun naam geschreven. Ze zien niet alleen snel waar je fracties van een seconde laat liggen, ze kunnen je ook duidelijk en goed uitleggen hoe je jezelf kunt verbeteren.

Word een betere coureur

Samen met je privé instructeur ga je op zoek naar verbeterpunten. Vervolgens ga je samen aan het werk om progressie te boeken. Aan jou de keuze: op welke circuits gaan we aan de slag en met welke auto(‘s)?

Onze racecoaches

Danny van Dongen

GT specialist. Boekte successen in onder meer Belcar, het Spaans GT kampioenschap en de Dutch Supercar Challenge. Won niet alleen veel races, maar ook verschillende kampioenschappen. Danny was onder meer succesvol met de Marcos Mantis en Marcos LM600. Hij is sinds enkele jaren actief voor Praga, als fabrieks- en ontwikkelingsrijder.

Dillon Koster

Dillon begon zijn autosportcarrière in 1994 en werd in 1996 uitgeroepen tot “Rookie of the Year”. Twee jaar later won Koster de Michelin Junior Cup en werd in datzelfde jaar genomineerd voor het “Grootste Jong Talent”. Een jaar later (1999) eindigde de Zandvoorter driemaal op het podium van de Radio 538 Citroën Saxo Cup. Hij werd als derde in de eindstand geklasseerd. Koster zegevierde in de jaren daarna in zowel de Formule Ford (2002) als in de competitieve Dunlop Sportmaxx Clio Cup (2005). In 2006 richtte hij Certainty Racing Team op.

Jeroen Mul

Groeide vanuit de formulewagens (Formule 3) door naar toonaangevende merkencups. Jeroen nam deel aan de Porsche Supercup en was vorig jaar spraakmakend in de Europese Lamborghini Blancpain Super Trofeo. Na een zegerijk seizoen eindigde hij als vice-kampioen. Dit jaar neemt hij als fabrieksrijder bij Lamborghini deel aan de Blancpain Endurance Series.

Michel Schaap

Zeer ervaren toerwagenspecialist. Michel heeft een lange staat van dienst in de autosport. Hij debuteerde in 1988 en racete vervolgens in vele toerwagenklassen. Hij won titels in de Citroën Saxo Cup, de Seat Ibiza Cup en de Duitse Toyota Yaris Cup. Michel heeft ook veel ervaring als instructeur. Diverse kampioenen leerden van hem de fijne racekneepjes.

Charles Zwolsman jr.

Specialist in formulewagens, die doorgroeide naar de Amerikaanse tegenhanger van de Formule 1. Charles begon in de Formule Ford en beklom vervolgens met succes de autosportladder. Na de Formule 3 Euro Series waagde hij de oversteek naar Amerika. Na de titelwinst in de Toyota Atlantic Series mengde hij zich in de strijd van de Champ Car World Series. Charles nam ook deel aan de 24 uren van Le Mans, met een Audi R10 TDi.

Neem contact op met de DRDA: tel 023 57 122 50, mobiel 06 555 64 307 of e-mail info@dutchracedriver.nl.


Globale programma-onderdelen

Begeleiding

Per cursus zijn er 20 coureurs / instructeurs die je begeleiden

Circuittraining

Uitgebreide briefing baankennis door instructeurs

Theorieles

Inns & outs van de regels op en langs de baan

Praktijkles

Met de racewagen de theorie in praktijk brengen op de baan

Lunch

Verzorgde lunch met de medecursisten en instructeurs

Wagenbeheersing

Verschillende soorten voertuigbeheersings techniek

Advies & coaching

Advies en begeleiding voor vervolgtraject in de autoracerij

Examens

Intensieve kwaliteitstoets met slagingspercentage van 95%