Scheuren & Keuren

Geschreven op 7 December 2022 om 18:05

Logo

 

Beste Dutch Race Driver,

Jullie hebben je racelicentie bij ons gehaald en daar zijn we trots op. Om deze niet te laten verlopen moet hij echter elk jaar verlengd worden. Daar hebben we het volgende voor bedacht: Scheuren & Keuren.

Mocht de licentie verlopen zijn dan is dat ook geen problem op deze dagen kan je opnieuw afrijden. Het inmiddels traditionele Scheuren & Keuren evenement vind plaats op donderdag 29 december aanstaande of op Dinsdag 10 januari.

Tijdens Scheuren & Keuren kan je jouw racelicentie verlengen en/of lekker komen “scheuren” voor de ontspanning! Onze instructeurs staan tot je beschikking.

Hoe werkt het?

Tussen kerst en oud & nieuw en in het nieuwe jaar bieden wij je de mogelijkheid om tussen de familieverplichtingen door in actie te komen op het Circuit van Zandvoort. De KNAF - keuringsarts is aanwezig om je tussen het rijden door medisch te keuren.

Om je licentie te verlengen, moet je ieder kalenderjaar een medische keuring ondergaan en vervolgens de formulieren van de KNAF invullen en uploaden samen met de doktersverklaring. Daarna betaal je aan de KNAF de contributie en ontvang je je licentie.

Om het verlengen van uw licentie zo plezierig mogelijk te laten verlopen en je indien gewenst te helpen met de formulieren, organiseert de Dutch Race Driver Academy dit leuke concept. Door te werken met sessies van steeds twee uur, is het nooit te druk op de baan, is er altijd een instructeur beschikbaar én hoef je niet zo lang op de dokter te wachten.

Zoals je van ons gewend bent is de catering de gehele dag verzorgd; croissants in de ochtend, lunch rond de middag én een hapje en een drankje in de namiddag om het jaar 2022 af te sluiten en 2023 in te luiden!

Het tarief voor de medische keuring, administratieve afhandeling en twee uur circuit rijden bedraagt € 275,- ex. BTW.

Wilt u twee sessies rijden? Dat kan voor slechts € 475,- excl. BTW. De genoemde prijs is exclusief de licentiekosten (contributie) van de KNAF zelf.

Inschrijven voor Scheuren & Keuren

Verhinderd op donderdag 29 december aanstaande? Geen paniek, op dinsdag 10 januari 2023 organiseren we nog een Scheuren & Keuren in de middag van 13:00 tot 17:00 uur.

Heb je vragen na het lezen van deze email, aarzel niet om even contact met ons op te nemen.

Wij zien er naar uit je te ontmoeten op 29 december of 10 januari aanstaande!Alvast hele fijne feestdagen en een goed uiteinde toegewenst namens het gehele team van Dutch Race Driver!