Scheuren & Keuren 2023-2024

Geschreven op 18 oktober 2023 om 13:26

Logo

Beste Dutch Race Driver,

Jullie hebben je racelicentie bij ons gehaald en daar zijn we trots op. Om deze niet te laten verlopen moet hij echter elk jaar verlengd worden. Daar hebben we het volgende voor bedacht: Scheuren & Keuren.

Het inmiddels traditionele Scheuren & Keuren evenement vind plaats op donderdag 28 december aanstaande of op donderdag 11 januari 2024.

Tijdens Scheuren & Keuren kan je jouw racelicentie verlengen en/of lekker komen “scheuren” voor de ontspanning! Onze instructeurs staan tot je beschikking.

Hoe werkt het?

Tussen kerst en oud & nieuw en in het nieuwe jaar bieden wij je de mogelijkheid om tussen de familieverplichtingen door in actie te komen op het Circuit van Zandvoort. De KNAF - keuringsarts is aanwezig om je tussen het rijden door medisch te keuren.

Om je licentie te verlengen, moet je ieder kalenderjaar een medische keuring ondergaan en vervolgens de formulieren van de KNAF invullen en uploaden samen met de doktersverklaring. Daarna betaal je aan de KNAF de contributie en ontvang je je licentie.

Om het verlengen van uw licentie zo plezierig mogelijk te laten verlopen en je indien gewenst te helpen met de formulieren, organiseert de Dutch Race Driver Academy dit leuke concept. Door te werken met sessies van steeds twee uur, is het nooit te druk op de baan, is er altijd een instructeur beschikbaar én hoef je niet zo lang op de dokter te wachten.

Zoals je van ons gewend bent is de catering de gehele dag verzorgd; croissants in de ochtend, lunch rond de middag én een hapje en een drankje in de namiddag om het jaar 2023 af te sluiten en 2024 in te luiden!

Het tarief voor de medische keuring, administratieve afhandeling en twee uur circuit rijden bedraagt € 299,- ex. BTW.

Wilt u twee sessies rijden? Dat kan voor slechts € 499,- excl. BTW. De genoemde prijs is exclusief de licentiekosten (contributie) van de KNAF zelf.

Inschrijven voor Scheuren & Keuren

Verhinderd op donderdag 28 december aanstaande? Geen paniek, op donderdag 11 januari 2024 organiseren we nog een Scheuren & Keuren in de middag van 13:00 tot 17:00 uur.

Heb je vragen na het lezen van deze email, aarzel niet om even contact met ons op te nemen.

Wij zien er naar uit je te ontmoeten op 28 december of 11 januari aanstaande!