Rij op F1-circuits Zandvoort, Spa-Francorchamps en Nürburgring
Kom in contact met ondernemers en directieleden en breid je netwerk uit

Dutch Race Driver Business Club combineert business met autosport

Steeds meer ondernemers en directieleden met een passie voor autosport halen hun racelicentie. Met hun licentie op zak vragen zij zich vervolgens af: wat nu? Het antwoord luidt: lid worden van de Dutch Race Driver Business Club. Leden komen tien keer per jaar op het circuit in actie en bouwen tegelijkertijd hun businessnetwerk uit.

De Dutch Race Driver Business Club is opgezet door Danny van Dongen, succesvol autocoureur en eigenaar van Dutch Race Driver Academy. “De Dutch Race Driver Academy biedt onze cursisten de mogelijkheid om in één dag hun Club- of EU-licentie te halen”, aldus Van Dongen. “Niet elke cursist gaat na het behalen van zijn licentie ook daadwerkelijk racen. Voor deze licentiehouders bestonden er tot nu toe geen mogelijkheden om op het circuit in actie te komen en hun racevaardigheid verder te verbeteren. Speciaal voor de ondernemers en directieleden onder deze groep hebben we de Dutch Race Driver Business Club opgericht.”

Tien circuitevenementen

Alle leden van de Dutch Race Driver Business Club worden tien keer per jaar uitgenodigd voor een autosportief netwerk-evenement. Er staan zes sessies op het programma met instructie van ervaren coureurs-instructeurs van de Dutch Race Driver Academy. Daarnaast krijgen de leden een driftcursus aangeboden, verdeeld over drie sessies. Bovendien krijgen leden met een Clublicentie de gelegenheid om hun EU-licentie te halen. Het autosportieve programma vindt op een middag of een namiddag plaats. Aansluitend staat er een netwerkevenement op het programma, inclusief een gastspreker uit de wereld van de autosport of het zakenleven. Op de afgeschermde ledenpagina’s van de businessclub website kunnen de leden een profiel aanmaken, nieuwsberichten plaatsen en zich informeren over de activiteiten van de Business Club. Het lidmaatschap kost € 5.950,- excl. BTW per jaar.

Club- of EU-licentie halen? Dutch Race Driver Academy!

Nog geen racelicentie? Meld je dan vandaag nog aan bij Dutch Race Driver Academy, onder leiding van de ervaren coureur Danny van Dongen en zijn instructeurs. De KNAF-erkende Dutch Race Driver Academy bereidt cursisten in één dag voor op het licentie-examen. De Dutch Race Driver Academy heeft inmiddels honderden coureurs opgeleid. Het slagingspercentage voor het licentie-examen is 89%. Dit hoge slagingspercentage bewijst de unieke, succesvolle werkwijze van de Dutch Race Driver Academy.

De eerstvolgende mogelijkheid om een racelicentie te halen vindt u op de academy pagina.


Een business club membership bevat

  • 5 circuittrainingen op Circuit Zandvoort
  • Een circuittraining op TT Circuit Assen, Spa Francorchamps, Circuit Zolder en natuurlijk de Nürburgring
  • Een driftdag op paddock/circuit Weeze
  • Altijd instructie van ervaren instructeurs
Word nu lid