Over ons

De racecursus van de Dutch Race Driver Academy trekt elk jaar meer dan 250 cursisten, waarvan 95% slaagt voor zijn of haar racelicentie. De racecursus op Circuit Park Zandvoort duurt slechts 24 uur en dat is vooral een voordeel voor drukbezette (zaken)mensen. We vatten de pluspunten van de racecursus even voor je samen.

  • De grootste pluspunten zijn al even genoemd: bij de Dutch Race Driver Academy is succes bijna gegarandeerd. 95% van de cursisten slaagt voor het praktijk- en theorie-examen en gaat na 24 uur met een KNAF racelicentie naar huis.
  • De racecursus is ontwikkeld door Danny van Dongen en Dillon Koster, twee coureurs en ondernemers met bij elkaar meer dan 30 jaar (podium)ervaring. Hun ervaring en kennis vormt de basis van de racecursus.
  • De instructeurs van de Dutch Race Driver Academy weten waar ze over praten. Ze hebben veel ervaring als coureur en zijn vaak in het bezit van een grote, welgevulde prijzenkast. Minstens zo belangrijk: ze hebben veel ervaring als instructeur.
  • Racen leer je door te oefenen. Circuittrainingen maken daarom het overgrote deel van de racecursus uit. De maximaal 36 cursisten worden intensief begeleid door onze 25 instructeurs. Zo leer je snel en goed.
  • De racecursus is een leuke en unieke belevenis. In 24 uur groeien de cursisten uit tot een hecht team
  • Heb je je racelicentie op zak? Dan kun je binnen de DRDA doorgroeien. Je kunt circuitervaring opdoen bij de Dutch Race Driver Business Club en zelf racen bij de Dutch Race Driver Organisation!