Wil jij ook een racelicentie?

In 24 uur je racelicentie

Inschrijven
 

Op volle snelheid over het circuit

In 24 uur je racelicentie

Inschrijven
 

Uitgebelanceerde begeleiding

In 24 uur je racelicentie

Inschrijven
 

Slagingspercentage van 95%

In 24 uur je racelicentie

Inschrijven
 

Gedreven instructeurs met passie voor autosport

In 24 uur je racelicentie

Inschrijven
 

Voor de rest van je leven een betere automobilist

In 24 uur je racelicentie

Inschrijven

Behaal in 24 uur

Je officiële racelicentie € 999

Instructeurs

Tijdens de lesdagen van de Dutch Race Driver Academy zijn er maar liefst twintig ervaren instructeurs actief. Met een maximum van dertig rijders voor de gehele dag, hoeft iedere instructeur zich dus op maximaal twee rijders te richten. De lesdagen worden aangevoerd door de oprichters van de Dutch Race Driver Academy en tevens internationaal actieve coureurs Dillon Koster (SEAT Leon Supercopa en Langstreckenpokal) en Danny van Dongen (Corvette, Porsche, Mercedes).

Dillon Koster
Dillon Koster begon zijn autosportcarrière in 1994 en werd in 1996 uitgeroepen tot “Rookie of the Year”. Twee jaar later won Koster de Michelin Junior Cup en werd in datzelfde jaar genomineerd voor het “Grootste Jong Talent”. Een jaar later (1999) eindigde de Zandvoorter driemaal op het podium van de Radio 538 Citroën Saxo Cup. Hij werd als derde in de eindstand geklasseerd. Koster zegevierde in de jaren daarna in zowel de Formule Ford (2002) als in de competitieve Dunlop Sportmaxx Clio Cup (2005). In 2006 richtte hij Certainty Racing Team op; dat inmiddels in vijf autosportklassen actief is.

Danny van Dongen
Danny van Dongen behaalde in de autosport al op vijftienjarige leeftijd zijn eerste succes; hij eindigde in 1998 namelijk als tweede in het klassement van de Radio 538 Citroën Saxo Cup. In 2000 behaalde Van Dongen een overwinning in de Citroën Saxo Cup en stond dat jaar totaal vier keer op het erepodium. Hij besloot het seizoen als derde in de eindstand. Een jaar later reed hij in de ‘Zandvoort 500’ met een Marcos Mantis naar een tweede plek. Het bleek een voorbode voor de successen die hij met dezelfde auto in 2002 zou behalen. In de Dutch Supercar Challenge behaalde hij twee zeges in de GTI-klasse en ook in de Euro GT series pakte de Eurotech Racing-coureur twee overwinningen. In 2003 werd Van Dongen de winnaar van de Juniortitel in de Belcar. 2004 was het jaar waarin de Zandvoortse coureur in het Spaans GT kampioenschap drie keer op het podium stond, waarvan één keer op de hoogste trede. In 2006 kwam hij in twee raceklassen uit; hij werd in de BRL gekozen tot “Rookie of the Year” en sloot daarnaast het Belcar kampioenschap af als derde. Momenteel werkt Danny alweer 2 jaar voor het Slowaakse Praga als fabrieksrijder, en wordt hij wereldwijd ingezet voor de promotie en de doorontwikkeling van de Praga R1.

Globale programma-onderdelen

Begeleiding

Per cursus zijn er 20 coureurs / instructeurs die je begeleiden

Circuittraining

Uitgebreide briefing baankennis door instructeurs

Theorieles

Inns & outs van de regels op en langs de baan

Praktijkles

Met de racewagen de theorie in praktijk brengen op de baan

Lunch

Verzorgde lunch met de medecursisten en instructeurs

Wagenbeheersing

Verschillende soorten voertuigbeheersings techniek

Advies & Coaching

Advies en begeleiding voor vervolgtraject in de autoracerij

Examens

Intensieve kwaliteitstoets met slagingspercentage van 95%

Kalender

26 & 27 March 2020

Vol

25 & 26 May 2020 Inschrijven
15 & 16 June 2020

-

15 & 16 September 2020

-

16 & 17 November 2020

-


Nieuws

Seizoen 2020

Joel Beukers gaat voor Goud!

Seizoen 2019